lauantai 1. toukokuuta 2021

Verkkokauppatilausten toimituskulut yhtenäistettyHalvemmat toimituskulut

Toimituskulujen yhtenäistäminen tarkoittaa samalla sitä, että Jussakka alentaa vappulahjana lähes kaikkien verkkokaupasta tilattavien tuotteiden toimitusmaksua 1.5.2021 alkaen.
Toimitusmaksuihin 25% alennus


Pikkupakettien ja postipakettien toimitusmaksuihin tulee 25 % alennus. Entisen 6,- sijaan näillä toimitustavoilla saat lähetyksen jatkossa 4,50 hintaan. Isompien pakettien 8,- maksuluokka jää kokonaan pois.Valtaosa tilauksista lähtee meiltä postin XXS-pakettina. Sellaiseen pakettiin mahtuvat melkein kaikki kaulakorut, korvakorut ja muut pienet tuotteet. Paketti on alle 3 cm korkea ja se kannetaan kotiin saakka postilaatikkoon tai -luukkuun. Lähetyksellä on koodi, jonka avulla sen kulkua voi seurata.

Kirje poistuu toimitustapavalikoimasta pääosin juuri sen vuoksi, että sitä ei pysty jäljittämään jos se vaikka sattuisi joutumaan matkanvarrella hukkaan.

 
Ne tuotteet, jotka eivät mahdu alle 3 cm korkeaan pakkaukseen toimitetaan postipakettina, jonka voit noutaa tilauksen yhteydessä valitsemastasi palvelupisteestä.
Muutama muukin asia verkkokaupan toimitusten osalta on viime aikoina muuttunut. Meidän kylältä loppui kyläkauppa ja sen mukana asiamiesposti. Lähimpään Posti Oy:n palvelupisteeseen on nyt 60 km edestakainen matka. Se tuo tietysti hieman vaikeuskerrointa toimituksiin. Ihan joka päivä meiltä ei siis enää lähde tilaukset matkaan, mutta pari kertaa viikossa kuitenkin.

Lisäksi Posti Oy:n tehostamistoimenpiteet tarkoittavat sitä, että lähetykset matkailevat ensin meiltä vielä pätkän pohjoisen suuntaan, tekevät rengasmatkan ja lähtevät vasta sitten alamäkeä muualle Suomeen. Lähetykset kirjautuvat postin järjestelmään parin vuorokauden viiveellä vasta kun paketti on saapunut Ouluun. Tiedän omasta kokemuksesta, että verkkokauppatilauksen saapumista odottavan aika on pitkä. Pyydän kärsivällisyyttä. Yleensä lähetykset tulevat kuitenkin perille viidessä arkipäivässä.


Jussakan verkkokaupassa on satoja tuotteita. Pääset tututumaan valikoimaan astumalla tästä sisään kauppaan. Mikäli sinulla on kysyttävää niin ota yhteyttä vaikka sähköpostilla jussakka@jussakka.fi tai laita tilauslomakkeella viestiä toiveistasi.

Toivottavasti rahanarvoisesta vappulahjastani on sinulle iloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti