sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Minun kaunis maailmani

 
Äitienpäivää on kiva viettää ihan itsekseenkin kun tietää, että lapset ja lastenlapset maailmalla ovat turvassa ja voivat hyvin. Olen nauttinut omassa kuplassani olemisesta, omassa kauniissa maailmassani.

Lisää kuvateksti
Aamukahvit eivät tulleet sänkyyn, mutta tarjoilin ne kuten myös lounaan itselleni aurinkoiselle terassille. Koko päivää ei kuitenkaan voi ihan jouten olla. Ajattelin tehdä juhlapäivän kunniaksi jotakin kivaa. Se tarkoitti, että hain esille nahkoja ja värejä. Minä sitten nautin värien kanssa puuhailusta.Illansuussa lähdettiin karvakaverin kanssa katselemaan jäätilannetta. Kyllä sinne kohta (?) pääsee uimaan. ;) Vesilinnut ainakin olivat jo löytäneet sulapaikkoja.Lammen rannalta kaarrettiin mäntykankaalle. Miten ihanan helppoa ja selkeää maastoa kuljettavaksi. Minne silmänsä kääntääkään, niin aina näkee jotakin kaunista ja mielenkiintoista.Ihana auringonpaiste kruunasi kaiken ja sai juuri heräämässä olevan luonnon värit hehkumaan. 
Sielu lepää ja mieli rauhoittuu. Tämä on kansanterveystyötä parhaimmillaan - ja edullisimmillaan. Tätä kaikkea ei voi olla rakastamatta!

Luonnon itse tekemää  "riimukirjoitusta" ja uskomattoman hienoja värisävyjä.

Kohtasimme myös metsäkoiran. Metsässä saattaa tulla vastaan  Staalon (jättiläisen) kiiluvasilmäinen ja ärisevä koira, mutta tämä ei ollut se. Varsin säyseä yksilö, suostui kuvattavaksi, ja halusi palata meidän kanssamme kotiin. Taitaa olla vähäruokainen, joten antaa sen asettua taloksi.Äitienpäiväterveiset minun kauniista maailmastani! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti