tiistai 21. huhtikuuta 2015

Kevään ja kesän värejä

Käänsin auton nokan kohti etelää. Pudottelin muutaman sata kilometriä tuonne Rovaniemen ja Kemin korville. Etsin paikka, jossa kevät oli tekemässä tuloaan? Olisi ilmeisesti pitänyt ajaa vielä hieman kauemmaksi. Kyllä näillä pohjoisilla leveyksillä on vielä melko talviset maisemat.

Mielessä on kuitenkin jo kevät ja kesä sekä heleämmät värit. Kun en onnistunut ulkona kohtaamaan kevään vehreyttä, päätin katsastaa  minkälaisia väripaletteja muotimaailma tulevaksi kevät/kesä 2015 kaudeksi tarjoaa.

Kuten arvata saattaa, löysin koko kattauksen - mustavalkoisesta riemun kirjavaan. Jokaiselle löytyy varmasti omat suosikkiyhdistelmät.
Voin olla ihan hyvillä mielin. Värjäämäni puuhelmet ja niistä valmistetut korut osuvat nappiin. Valinnanvaraa on jokaisen makuun.
Jussakalta on tulossa kaksi uutta korumallia, jotka sopivat hyvin keväiseen ja kesäiseen pukeutumiseen. Molemmissa kaulakorumalleissa on poronsarvesta tehty riipus ja käsinvärjättyjä puuhelmiä sekä siroja metallihelmiä. Kaulakorua voi täydentää samantyylisellä rannekorulla.


Jussakan K/K 2015 uutta mallistoa.
Ensimmäiset uutuudet ovat jo saatavilla Rovaniemellä Mainoa Design Shopista Sampokeskuksesta. Jos matka Rovaniemelle on liian pitkä ja mielit näitä koruja, niin laita toiveitasi vaikkapa facebookin kautta yksityisviestillä tai sähköpostitse jussakka@jussakka.fi.

Keräilen nyt kärsivällisyyttä kevään odotteluun. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti